WOLKENTHEATER 25 JAAR

Op Valentijnsdag 1993 werd het WOLKENTHEATER opgericht door een aantal vluchtelingen uit voormalig Joegoslavië. Oprichter en directeur Adrijan Siniša Rakić liep 25 jaar geleden door de gangen van azc Haarlem en dacht: ‘Wat kan ik doen om de kinderen hier op te vrolijken?’

25 jaar Wolkentheater

25 jaar Wolkentheater

Jubileumfeest
De eerste optredens voor vluchtelingenkinderen groeiden uit tot een ‘kwarteeuw WOLKENTHEATER’. Met een JUBILEUMFEEST in oktober willen we het 25-jarig bestaan van onze stichting vieren. Op dat feest kunnen alle mensen die bij ons werk betrokken zijn elkaar ontmoeten.

Optredens
Ook in 2018 gaan we weer 2 keer op tournee. In de zomer gaan we met het nieuwe openluchtevenement  CIRCUS MAGNIFIC langs tientallen azc’s om vluchtelingenkinderen een vrolijke en creatieve dag te bezorgen. En rond 5 december maken we weer veel kinderen blij met een warm en gezellig SINTERFEEST.

Crowdfunding
Het WOLKENTHEATER krijgt geen subsidie van de overheid en is afhankelijk van donaties. In mei en juni 2018 organiseren we een crowdfunding campagne om meer mensen bij ons werk te betrekken. Wij hopen dat veel mensen het WOLKENTHEATER steunen. Zij bezorgen vluchtelingenkinderen met hun gift een vrolijke, onbezorgde dag!